Jdi na obsah Jdi na menu

Druhá část

17. 9. 2013

                                    Druhá část 

    Bylo to jen stádo srnek , které probíhaly okolo . Doubravku uklidnilo že to nebylo nic nebezpečného , a raději otočila Beellu a vyday se ke stáji . Cestou zpět už byla skoro tma a tak Doubravka radši pobídla Bellu do cvalu . Nakonec se vrátily ke stáji , Doubravka odsedlala Bellu a šla domů . Monika už totiž nebyla ve stáji .

    Za chvíli už byla Doubravka doma . Otevřela dveře a čekalo tam na ni nemilé překvapení . ,, Doubravko kde jsi byla tak dlouho . Bála jsem se o tebe už je půl desáté a ty jsi teprve přišla . Ani mobil si nevezmeš . Monika tě hledá po celém lese .´´ zlobila se její máma . ,, Ale mami já jsem spěchla do stáje takže jsem si nevzala mobil . ´´ vymlouvala se Doubravka . ,, To mě nezajímá mladá dámo celý týden zákaz chození do stáje . ´´ řekla máma .  O půl hodiny později máma Doubravce máma odpustila , a udělala jí dobrou večeři . Po večeři už byla Doubravka umavená a šla spát .

      Druhý den ráno . ,, Ahoj Very . ´´ pozdravila Doubravka svou spolusedící ve třídě . ,, Ahoj doubravko . Máš ten úkol do dějáku . ´´ zeptala se Verča . ,, Sakra já jsem ho neudělala . Co to bylo ? ´´ zeptala se Doubravka . To už ale zazvonilo a zachvíli už přišla učitelka . ,, Dobré ráno . Ukažte mi domácí úkoly .  ´´ řekla a sedla si . Celá třída se posadila jen Doubravka zůstala stát . ,, Paní učitelko já se omlouvám nemám domácí úkol . ´´ omlouvala se Doubravka . Stejně to nepomohlo a Doubravka zůstala poškole .

  Bylo už pět hodin odpoledne a Doubravka pořád trčela ve škole a dopisovala úkol do dějepisu . Nebavilo ji to tam ale musela vydržet než ji učitelka pustí . Když už si myslela že se unudí k smrti , otevřely se dveře a do třídy  vešla spocená Monika . ,, Doubravko musíš jít rychle do stáje .....

                                             POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kokynka - PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVINAAAAAAAAAAAA

18. 9. 2013 13:52

ty tvoje příbjehy sou furt blbější ty si nejvječí piča jakou sem kdy potkala